Tjänster

 

Hundpassning

Golden Retriever Flingan

Om du ska resa iväg och behöver någon som tar hand om din hund under en period, dag som nattetid, så erbjuder jag hundpassning. Då följer hunden med mig på hundrastningen under dagen med hela flocken och sedan har jag hunden själv resterande tiden på dygnet. Vi träffas innan så ni, hunden och jag lär känna varandra och så att allt känns bra för alla parter inför passningen.

 

Hundrehabilitering/beteendeproblem/rådgivning

Rehabilitering

Om du behöver hjälp med problem såsom att din hund skäller på främlingar eller när dörrklockan ringer, drar i kopplet, visar osäkerhet eller aggressivitet kring andra hundar eller du kanske vill rådfråga vid köp av valp, känner dig osäker i någon situation med din hund eller ska introducera en ny hund till nuvarande flock så finns jag här för att hjälpa dig. Vad det än är så ska jag försöka hjälpa dig. Vi bokar en tid där ni bestämmer var vi ska ses, oftast där problemen uppstår. Ni får berätta er historia och sedan visar hunden sin, och sedan reder vi ut problemen praktiskt och teoretiskt. Det finns ingen tidsgräns för dessa möten då alla ägare och hundar behöver olika mycket tid. Efter besöket håller vi kontakten så länge ni känner att ni behöver, för rådfrågning, stöd och eventuellt återbesök.

Kloklippning/bad

Jag har kloklippning och bad för era hundar om ni känner att tiden inte räcker till eller att ni stöter på problem vid dessa situationer. Jag erbjuder även frisering/trimning/klippning men inom detta område har jag ingen specifik utbildning utan har endast lärt mig själv genom att studera och rådfråga vänner, kollegor och bekanta när de friserat hundar.