Tjänster

Hundbeteende konsultation/rådgivning

Rehabilitering

Om du känner dig osäker, förvirrad, orolig eller kanske frustrerad på ett eller flera specifika beteenden din hund uppvisar och önskar få hjälp att förstå, vägleda och stötta din hund för att tillsammans uppnå balans och harmoni igen, så finns jag här för att hjälpa er! Inga problem är för stora eller för små, det kan handla om dragande i koppel, uppvisad aggressivitet mot andra hundar eller främlingar, rädsla för sin egen skugga osv. Kanske vill du rådfråga vid köp av valp eller hur man bäst introducerar en ny hund till nuvarande flock, vad det än är så finns jag här för att hjälpa dig och din hund!

Tillsammans bokar vi en dag och tid som passar och konsultationen äger rum i hundens hemmiljö om inget annat önskas. Vi går igenom teoretiskt vad det är ni söker hjälp för och sedan reder vi ut problemen praktiskt och teoretiskt. Efter besöket håller vi kontakten så länge ni känner att ni behöver, för rådfrågning, stöd och eventuellt återbesök.

Hundpassning

Golden Retriever Flingan

Om du ska resa iväg och behöver någon som tar hand om din hund under en period, dag som nattetid, så erbjuder jag hundpassning i hemmiljö. Vi träffas innan så ni, hunden och jag lär känna varandra och så att allt känns bra för alla parter inför passningen.

Kloklippning

Jag erbjuder kloklippning för er hund om ni känner att tiden inte räcker till eller att ni stöter på problem vid kloklippningen.

Frisering

Jag erbjuder även frisering där bad, torkning, kamning/borstning, frisering/klippning/trimning, kloklippning och öronrensning ingår. Detta sker på hundfriseringssalongen The Woff Saloon. Jag har ingen specifik hundfrisörs utbildning utan har lärt mig genom att studera och rådfråga vänner, kollegor och bekanta när de friserat hundar och övat, övat, övat.